Gekleurde enveloppen Overig

Added
apr 11, 2017
Views
444
Rating
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading ... Loading ...
Beschrijving

Digitale post kent een enorme groei. Met name de overheid speelt hier een belangrijke rol in. Toch blijft voor veel mensen de fysieke post belangrijk. Dit betreft zowel de brievenbuspost als de pakketpost.

Bij het versturen van brievenbuspost is er een ruime keuze in verschillende enveloppen. De meest gebruikte envelop is wit van kleur. Gekleurde enveloppen worden vaak toegepast bij een geboorte, uitnodiging, verjaardag of speciale gelegenheid. Ook bedrijven maken veel gebruik van gekleurde enveloppen. Hiermee komen de bedrijfskleuren goed naar voren.

Voordeel van gekleurde enveloppen

Enveloppen in een bepaalde kleur vallen op tussen de normale post. De kans dat deze envelop als eerste geopend wordt is vele malen groter. Naast de standaardmaat zijn deze enveloppen in zowel grote, kleine als bijzondere maten verkrijgbaar. De vierkante envelop of het loonzakje is erg populair bij het versturen van bijzondere post.

Per stuk verkrijgbaar

De meeste gekleurde enveloppen zijn alleen per pakket verkrijgbaar. Het gaat hierbij om een hoeveelheid van minimaal 10 stuks of een veelvoud hiervan. Omdat we tegenwoordig minder fysieke post versturen, is het belangrijk dat aanbieders hierop inspringen. Daarom is de gekleurde envelop bij de betere aanbieder vanaf 1 stuk bestelbaar. Hierdoor is het zelfs mogelijk om verschillende kleuren in één bestelling te leveren.

FEATURES

© 2017 fotomomentje.eu