Foto apparatuur Video

25
jan

Foto apparatuur

  • Posted By - Bas Lenssen
  • Reacties uitgeschakeld voor Foto apparatuur

Als je net een drone hebt gekocht wil je natuurlijk zo snel mogelijk vliegen. Dit is een natuurlijke reactie. Toch is het verstandig voor je eerste vlucht je geduld te bewaren om fouten te voorkomen. Omdat fouten vooral bij de beginnende vliegers het meest voorkomen zullen we je laten weten wat de meest gemaakte fouten zijn, zodat jij ze niet hoeft te ondergaan.

Hoger dan 120 meter vliegen

 

Als je je drone net uit de doos hebt gehaald en je bent klaar om te vliegen, wil je de limieten natuurlijk gelijk testen. Veel mensen vinden het daarom leuk tijdens de eerste vlucht te kijken hoe hoog de drone kan. Natuurlijk is het leuk om de wereld vanuit een hoger perspectief te zien, maar let erop dat je nooit hoger vliegt dan 120 meter! Dit is namelijk erg gevaarlijk. Je betreedt dan namelijk het luchtruim, wat betekent dat de kans erg groot is dat je een vliegtuig tegen zult komen.

Te ver vliegen

 

Naast te hoog vliegen, is een veel gemaakte fout ook dat beginners te ver vliegen met hun drone. Hoewel dit natuurlijk erg verleidelijk kan zijn en er natuurlijk een camera op de drone zit, wordt het toch zwaar afgeraden. Als de drone niet in je zicht is kun je namelijk veel dingen niet aan zien komen. De kans op ongelukken is hierdoor natuurlijk weer een stuk groter.

Zonder de handleiding vliegen

 

Het lijkt misschien makkelijk om een drone te besturen. Hij balanceert namelijk vanzelf. En als je niks doet hangt hij stil. Hoe makkelijk het ook lijkt, vlieg nooit zonder de handleiding te hebben gelezen! Je weet dan namelijk niet wat je een specifieke situaties moet doen. Heb dus geduld en ga een stuk zelfverzekerder de lucht in!

Bas Lenssen

© 2017 fotomomentje.eu