Review: Canon EOS 1300D

04
jan

Review: Canon EOS 1300D

  • Posted By - Bas Lenssen
  • Reacties uitgeschakeld voor Review: Canon EOS 1300D

De vorige vakantie was mijn eerste vakantie met mijn vrouw en de kinderen (drie en vijf jaar oud). Dat wilde ik goed vastleggen (altijd leuk voor later) en ben dus opzoek gegaan naar een camera. Die geschikt is en uiteraard leuke beelden kan maken voor op een vakantie.

Na een aantal keren op het internet te hebben gezocht en gelezen, ben ik uiteindelijk terecht gekomen bij de Canon EOS 1300D. Ik heb het via een webshop van kamera-express besteld voor een bedrag van 414 euro. Ik heb er geen moment spijt van gehad, de foto’s waren van unieke kwaliteit en kinderen vonden het ook prachtig, dus wat ik wil nog meer.

Verder is het natuurlijk niet alleen geschikt voor een vakantie maar ook voor landschappen, evenementen, bruiloften, feesten,  concerten, festivals en het is gemakkelijk te delen doordat je eenvoudig verbinding kan maken met het internet. Met 18 Megapixel sensor van APS-C-formaat leg je ook ieder detail mooi haarscherp vast.

Zelfs bij weinig licht heb je geen flits nodig en dat komt door de grote ISO-gevoeligheid van ISO 100-6400. Zo leg je mooi een natuurlijk beeld vast.

Kenmerken van de Canon EOS 1300D

– Full HD filmen

– 18 Megapixel sensor

– Wifi

– NFC

– ISO bereik van 100-6400

 

© 2017 fotomomentje.eu